Boekenverkoop – Bestellen schoolmateriaal

Klik op onderstaande knoppen voor meer info.

Bestellen boeken voor schooljaar 2021-2022

Beste leerling en ouder

OLVP Bornem Secundair Onderwijs werkt samen met de firma Iddink voor de aankoop van schoolboeken. Iddink verzorgt de levering van je schoolboeken. De bestelling gebeurt online en krijg je thuisbezorgd.

Wanneer?

Bestel tijdig (juli) je boeken zodat je alles ontvangt voor de start van het nieuwe schooljaar. Indien je vóór maandag 5 juli 2021 bestelt, maak je kans op een iPad!

Hoe?

Surf naar www.iddink.be/bestellen en maak hier je persoonlijke account aan. Bewaar deze gegevens. Je zal ze gedurende je volledige schoolloopbaan gebruiken.

Tijdens het bestellen krijg je de vraag naar je schoolcode.

De schoolcode is C9Y6XYK7

Je doorloopt enkele pagina’s waarop je de voorgeschreven boeken ziet, de overige voorgeschreven leermiddelen die je eventueel kan bestellen als je ze nog niet hebt (woordenboek, atlas, vademecum …) en ‘nuttig leermateriaal’ (taalwijzer bv.). Opgelet: dit laatste is geen verplicht schoolmateriaal.

Hou er rekening mee dat leerlingen die CLIL zullen volgen, voorlopig geen boek moeten bestellen voor het vak geschiedenis.

Akkoord

Tijdens het bestellen zal het akkoord van de ouder/voogd worden gevraagd.

Op vakantie

Je pakket wordt thuisbezorgd. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

Meer weten

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.be/contact. Hier vind je heel veel vragen en antwoorden en ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.

Rekentoestel

Gelieve er rekening mee te houden dat je in het begin van het nieuwe schooljaar een rekentoestel kan aankopen via de school waardoor u kan rekenen op 3 jaar

fabriekswaarborg die loopt vanaf de datum van aankoop. Onze leverancier verlengt deze 3 jaar fabriekswaarborg naar een garantie op het rekentoestel voor de volledige periode dat uw zoon/dochter ingeschreven blijft in onze school.

Vragen?

Als je hulp nodig hebt bij het bestellen van de nieuwe boeken, kan je tot 6 juli terecht op het leerlingensecretariaat.

De boekenverantwoordelijke is bereikbaar op donderdag 1 juli, vrijdag 2 juli en dinsdag 6 juli. Vanaf maandag 16 augustus is de school terug open en is de boekenverantwoordelijke opnieuw bereikbaar.

Met vriendelijke groeten

Directie en boekenverantwoordelijke

Als je vóór maandag 5 juli 2021 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van maandag 19 juli t/m donderdag 26 augustus 2021. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een email over de status van je bestelling.
 

Op vakantie

Je pakket wordt thuisbezorgd. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

 

Meer weten

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.be/contact. Hier vind je heel veel vragen en antwoorden en ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.

Vragen?

Als je hulp nodig hebt bij het bestellen van de nieuwe boeken, kan je terecht op het leerlingensecretariaat.

Bestellen schoolmateriaal

Rekentoestel, takenblok, tekenblok, tekenschrift, schoolagenda, huur locker, T-shirt en een sweater met logo van de school kan je aankopen via de school.

Een bestellijst zal op 1 september 2021 aan uw zoon / dochter worden meegegeven. Een schoolagenda wordt alvast voorzien bij het begin van het schooljaar.

De betaling van deze aankopen verloopt via de schoolrekening