Boekenverkoop – Bestellen schoolmateriaal

Klik op onderstaande knoppen voor meer info.

Bestellen boeken voor schooljaar 2020-2021

Beste leerling

OLVP Bornem Secundair Onderwijs werkt samen met de firma Iddink voor de verkoop van schoolboeken. Iddink verzorgt de levering van je schoolboeken en leermiddelen. De bestelling gebeurt online en krijg je thuisbezorgd.

 

Wanneer?

Het is belangrijk dat je vóór woensdag 8 juli 2020 bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt. Bovendien maak je dan ook nog kans op een iPad of een klasuitstap naar Planckendael!

 

Hoe?

Surf naar www.iddink.be/bestellen en maak hier je persoonlijke account aan.
Tijdens het bestellen krijg je de vraag naar je schoolcode.
De schoolcode is YZWGFHBN
Je doorloopt enkele pagina’s waarop je de voorgeschreven boeken ziet, de overige voorgeschreven leermiddelen die je eventueel kan bestellen als je ze nog niet hebt (woordenboek, atlas, vademecum …) en ‘nuttig leermateriaal’ (taalwijzer bv.). Opgelet: dit laatste is geen verplicht schoolmateriaal.
 

Akkoord

Tijdens het bestellen zal het akkoord van de ouder/voogd worden gevraagd.

 

Levering

Als je vóór woensdag 8 juli 2020 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van zaterdag 18 juli t/m donderdag 27 augustus 2020. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling.

 

Op vakantie

Je pakket wordt thuisbezorgd. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

 

Meer weten

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.be/contact. Hier vind je heel veel vragen en antwoorden en ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.

Vragen?

Als je hulp nodig hebt bij het bestellen van de nieuwe boeken, kan je terecht op het leerlingensecretariaat.

Bestellen schoolmateriaal

Rekentoestel, takenblok, tekenblok, tekenschrift, schoolagenda, huur locker, T-shirt en een sweater met logo van de school kan je aankopen via de school.

Een bestellijst zal op 1 september 2020 aan uw zoon / dochter worden meegegeven. Een schoolagenda wordt alvast voorzien bij het begin van het schooljaar.

De betaling van deze aankopen verloopt via de schoolrekening