Solliciteren

Wil je graag lid worden van het OLVP-team, kan je een sollicitatiebrief en cv sturen naar de directie van de eerste graad mevrouw Inge Cools (inge.cools@olvpbornem.be) en/of de directie van de tweede en derde graad mevrouw Greet De Smedt (greet.de.smedt@olvpbornem.be).

Daarnaast legt de scholengemeenschap Boom-Bornem-Puurs* een databank aan met gegevens van sollicitanten. Als je hierin wil opgenomen worden, klik dan hier om je gegevens in te vullen. Je gegevens blijven 6 maanden bewaard in de databank.

Gelet op de GDPR-wetgeving inzake informatieveiligheid en privacy willen wij je uitdrukkelijke toestemming vragen om je persoonsgegevens bij te houden.

Enkel de personeelsdienst en de directie van de scholengemeenschap Boom-Bornem-Puurs hebben toegang tot deze gegevens. Mogen wij deze gegevens gedurende 6 maanden bewaren, zodat we je kunnen contacteren voor een eventuele vacature in de toekomst? Gelieve hiervoor op de vraag ‘Privacyverklaring’ ja te antwoorden. Na 6 maanden verwijderen wij je gegevens uit ons systeem. Als je daarna nog geïnteresseerd bent voor een job in onze scholengemeenschap, vul je de vragen opnieuw in.

Indien je je hier niet kan in vinden, gelieve dan geen formulier in te vullen.

*De scholen van de scholengemeenschap Boom-Bornem-Puurs werken met een gemeenschappelijke database. Dit zijn onze scholen:

  • Onze-Lieve-Vrouwinstituut MS, Brandstraat 44, 2850 Boom
  • Onze-Lieve-Vrouwinstituut Bovenbouw ASO, O.L. Vrouwstraat 9, 2850 Boom
  • Onze-Lieve-Vrouwinstituut Bovenbouw TSO-BSO, Bassinstraat 15 2850 Boom
  • Onze-Lieve-Vrouw-Presentatie 2e/3e graad, Kardinaal Cardijnplein 11, 2880 Bornem
  • Onze-Lieve-Vrouw-Presentatie 1ste graad, Driesstraat 10, 2880 Bornem
  • Sint-Jan Berchmansinstituut 1ste graad, Kerkplein 15, 2870 Puurs
  • Sint-Jan Berchmansinstituut ASO-TSO-BSO, Begijnhofstraat 3, 2870 Puurs
  • Buso Sint-Jan Berchmansinstituut Hof-ten-Berglaan 8, 2870 Puurs

We wensen je al vast veel succes in je zoektocht naar een job in het onderwijs.