headerimg
Image

Digitaal infomoment

Het infomoment van OLVP Bornem Secundair onderwijs van 12 maart voor leerlingen van het eerste middelbaar vindt fysiek plaats.

Op donderdagavond 24 maart vindt een digitiaal infomoment plaats, via een Facebook Live kunnen jullie vanaf 19u30 vragen stellen en krijgen jullie live antwoord.

Verder op deze site vinden jullie alle informatie over onze eerste graad. Dit in de vorm van filmpjes, teksten en een virtuele tour doorheen onze school.

Informatie inschrijvingen

De inschrijvingen van alle leerlingen voor het eerste leerjaar voor schooljaar 2022-2023 vinden plaats op volgende momenten:

  • ■  Van zaterdag 26 maart 2022 (9u) tot en met zaterdag 16 april 2022 (20 u.) via een inschrijvingsdocument dat u zal terugvinden op de website (www.olvpbornem.be)

  • ■  Vanaf dinsdag 19 april 2022 (9 u.) kan ingeschreven worden tijdens de schooluren na telefonische afspraak (tel. schoolsecretariaat 03 361 41 10).

Capaciteitsbepaling

Capaciteit schooljaar 2022 - 2023
Aantal vrije plaatsen
1A: 250
22
1B: 20
0

De aantallen worden op regelmatige basis aangepast.

Studeren @ OLVP Bornem

OLVP Bornem Secundair Onderwijs is een warme, hartelijke en bruisende school die heel wat opleidingsmogelijkheden biedt voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Deze brochure wil je wegwijs maken in het aanbod van de eerste twee jaren in OLVP Bornem, een school die een brede waaier van mogelijkheden aanbiedt.

Daarna kies je een studierichting die logisch verder bouwt op de eerste 2 jaren. Het voltallige schoolteam staat alvast te trappelen om jou te ontmoeten!

Samen maken we school ;)

Image

Digitale brochure

Infofilmpjes eerste graad

Hieronder kan u filmpjes raadplegen waardoor u een inkijk krijgt binnen elke keuzemogelijkheid. Veel kijkplezier!

Virtuele tour doorheen OLVP Bornem

Image

OLVP in a day