BEURM trail

Maximum 1000 deelnemers! Snel zijn is dus de boodschap.

Online inschrijven tot en met 11 oktober 2019.

Deelname € 5 voor kinderen jonger dan 12 jaar en € 10 vanaf 12 jaar.

Betalen via EventBrite of ter plaatse betalen.

Elke deelnemer ontvangt een borstnummer, leuk aandenken, een drankje en een versnapering

De tijdslimiet om aan te komen is 2,5 uur.

Voor wie? Recreatieve lopers (geen tijdsregistratie). Iedereen kan deelnemen, maar dient de tijdslimiet van 2,5 u. om te finishen te respecteren.

Schrijf je nu hier online in.

Inschrijven met EventBrite. Wie ingeschreven is, ontvangt een e-ticket dat je op zaterdag 12 oktober vanaf 14 u. kan tonen (geprint of op je smartphone).

Algemene voorwaarden

Als je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Om in alle veiligheid doorheen Bornem en de trekpleisters te lopen vertrekken de lopers op hetzelfde moment. Start kids run om 15 u. en start BEURM-trail om 15.15 u. Begeleiders gaan de groep vooraf en begeleiders sluiten de groep achteraan.

  1. Praktische info

12/10 Kids Run en BEURM-trail door Bornem

Start en aankomst in OLVP Bornem secundair onderwijs. Ingang langs Kardinaal Cardijnplein 11 of sportzaal Driesstraat.

Kids Run 2,5 km

Passages langs de brandweerkazerne en het Landhuis.

BEURM-trail 12/10 = 12 km/10 Bornemse trekpleisters

OLVP secundaire school (1e graad), OLVP kleuterschool (tovertuin), brandweer, sportcomplex Breeven, abdij, Sint-Bernardus lagere school (pensenkermis), AZ Rivierenland (Sint-Jozefkliniek), OLVP lagere school, OLVP kleuterschool (toverplein) en OLVP secundaire school (2e graad).

Programma

14 u.: opening registratie en afhalen borstnummers

15 u.: start kids run

15.15 u.: start BEURM-trail

17.45 u.: finish laatste deelnemer

19 u.: einde

Geen tijdsopname

De kids run en BEURM-trail zijn een unieke beleving en geen wedstrijd. Je ontdekt het charmante Bornem op een andere manier. We vragen de voetpaden te gebruiken, het verkeer niet te hinderen en de aanwijzingen van de seingevers te volgen.

Afhalen borstnummer

Wie ingeschreven is, ontvangt een e-ticket waarmee je (geprint of op je smartphone) je borstnummer kan afhalen op zaterdag 12 oktober vanaf 14 u. in OLVP Bornem secundair onderwijs.

Maximum aantal deelnemers = 1000.

Inschrijven met EventBrite. Wie ingeschreven is, ontvangt een e-ticket dat je op zaterdag 12 oktober vanaf 14 u. kan tonen (geprint of op je smartphone).

Kleedkamer

In de sportzaal van OLVP Bornem secundair onderwijs zijn er kleedkamers en douches voor mannen en vrouwen voorzien. Vanaf 14 u. kan je je sporttas en persoonlijke spullen achterlaten in de kleedkamers. OLVP Bornem secundair onderwijs is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal.

Bereikbaarheid

Fietsen kunnen in de fietsenstalling van OLVP Bornem secundair onderwijs geplaatst worden.

Auto: er is parkeergelegenheid op de parking Dries (gratis), parkeergarage Achterweidestraat (gratis), parking Hemelhof (gratis), parking station (gratis) of Kardinaal Cardijnplein (2 uur met schijf).

Of kom te voet en loop je zo al wat warm 😉

Veilig en gezond sporten

We raden je aan geen zware inspanningen te leveren waarop je niet goed bent voorbereid. Leg jezelf een gezond tempo op. Wie aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts. Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Voor de supporters

Ook niet-lopers zijn van harte welkom om iedereen aan te moedigen.

In OLVP Bornem secundair onderwijs kan je terecht voor een hapje en een drankje.

In Sint-Bernardusschool, waar de BEURM-trail doorheen loopt, gaat de jaarlijks pensenkermis door.

Een geleide wandeling met bezoek aan kasteel Marnix de Sainte-Aldegonde behoort ook tot de mogelijkheden. Meer info volgt!

  • Parcours

Kids Run

BEURM-trail